Hoppgunga

Ett handavtryck för världen

De bästa dagarna är när man känner att man fått något gjort. När man kan stryka saker från den livslånga att-göra-listan och gå och lägga sig med gott samvete.

Idag har jag lyckats med att både aktivera kidsen och dragit in lite stålars till det svarta hål som vi kallar familjekassan. Jag har precis börjat arbeta som Copywriter för ett företag och fick idag en lektion över hur man arbetar med deras hemsida. Rätt kul faktiskt.

Aktivera twinsen gjorde jag genom att göra tavlor med deras hand/fotavtryck. Hela kittet fick jag av fina Anna på namngivningen (som jag har lovat bilder från men aldrig lägger upp). Insåg att det hela var svårare än jag trodde när allt Cleo ville göra var att trycka knytnäven i leran för avtrycket. Det stackars lilla barnet hade inget intresse av något nätt litet perfekt handavtryck. Well well, eftersom jag är så i desperat behov av att framstå som en supermorsa fick jag till det till slut. Två snygga handavtryck från båda tjejerna!

Lunch åt jag tillsammans med min kära kollega till lika del pappa. Raggmunk, satan vad gott det kan vara med husmanskost. Eller, raggmunk är väl husmanskost? Tjejerna för sin del fick broccolisoppa. Lite grann.

Babylunch
Bild jäkeln vill inte läggs sig rätt så ni får väll lägga huvudena på sned.
Hoppgunga
Cleo rockade loss i hoppgungan medan jag blandade gips.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Carena barnstol
Ida drog nitlotten och fick sitta ner i babysittern. Men lika glad var hon för det!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Rödram
Jag vet. Ett mästerverk. Ni behöver inte säga något.