tvillingar

Från och med nu

Mammaledighet.. Finns det något tråkigare? Nej förlåt. Det är jättemysigt att vara hemma med sina barn men i ärlighetensnamn är det inte ett superstort utbyte man har med två fem månaders. Den större delen av dagen går bara ut på massa bärande. Det tar aldrig slut. Cleo till babysittern. Ida ur babysittern och ner i babygymmet. Cleo ur babysittern och ner i hoppgungan. Hoppgungan fungerade inte. Hon är fortfarande missnöjd. Ur hoppgungan igen och ner i babgymmet. Ida ur babygymmet och ner i hoppgungan.. Sådär håller det på hela dagarna. Min rygg har fått ta rätt mycket stryk de senaste fem månaderna. De senaste fjorton också för den delen. Vi får inte glömma berget jag gick och bar runt på då jag var gravid.

Varje dag slutar på samma sätt. Minst en timme innan Nils kommer hem går jag runt med barnen på varsin arm och längtar så jag håller på att spricka. Kanske är det bra ändå för förhållanden att skaffa barn. Jag har aldrig saknat Nils så mycket tidigare. Börjar tro att alla de där paren som skaffar barn för att reparera sina relationer inte alls är speciellt dumma. Det är så skönt att få kasta ett av barnen på Nille så fort han kliver in genom dörren.

Så idag har det hänt något fantastiskt. Nils har gått ner i arbetstid och kommer från och med nu jobba 75%. Yeeeeeey!! Det innebär att jag kommer kunna lämna hemmet några timmar om dagen för att jobba någon annanstans. Jag kan inte uttrycka med ord vilken lättnad det är. Mycket möjligt att jag skulle blivit tokig om jag skulle vara hemma på heltid fram till i vår då jag börjar plugga igen. Och vilket spännande jobb jag har framför mig! Tillsammans med en god vän håller jag på att starta ett företag som än så länge är hemligt för världen vad vi kommer syssla med. Det enda jag kan säga är att det kommer ha med barn att göra. Och kul kommer det bli, det lovar jag!

tvillingar

 

 

2 reaktioner på ”Från och med nu

    1. Bra idé! Mina kids älskar den. Har en både hos mina föräldrar och hemma hos oss. Det en enda man ska tänka på är om man har en tillräckligt stor dörrkarm att hänga gungan i. Annars händer det lätt att barnet ifråga dunkar huvudet i väggen. Har tyvärr hänt Ida både en och två gånger…

Kommentarer inaktiverade.