När hat blir hat


Alltså på riktigt, jag trodde det var fullkomligt utdött att hacka på varandra i kommentarsfält under anonyma namn. Tänkte att vuxna kvinnor kommit längre än så. Att vi med vår generation har arbetat bort detta konstiga sjukt anti-feministiska sätt att bete oss mot varandra. Men den senaste veckan har ett starkt hat börjat puttra inom mig.

Jag känner verkligen ett äckel mot alla de medelålderskvinnor (Ja det är för det mesta dem), MAMMOR, alltså de personer som uppfostrar nästa generation, som sitter i sina beiga sovrum i någon död håla i Sverige med en billig laptop där tangenten Z inte går att trycka ner eftersom saltet från chipsen har fått den att fastna (händer mig också), och kommenterar på bloggar.

Det är som om folk drabbas av någon typ av tvångsmässig Tourettes. Spottar ur sig sina åsikter som om någon skulle  tycka att det var intressant att höra dem. Jag läste ett fruktansvärt inlägg av Ditte Svanfeldt  där folk har gett sig på hennes dotter. HENNES BARN!! Och sen undrar vi varför det finns så mycket mobbning i skolan

Det går inte ens att skriva om ett par skor utan att bli anklagad för att vara en dålig mamma, white trash eller något annat upplyftande. Kolla bara kommentarsfältet i Madeleine Ilmruds blogg. Det är vidrigt.

Både Madeleine och Ditte är proffesionella. De hanterar kommentarerna så som man bör. Med kärlek istället för hat. De ignorerar och menar att folk inte vet bättre. Önskar de som skriver en trevlig dag och hoppas att de mår bättre snart. Om alla kunde ta tag i den här typen av människor på samma sätt skulle näthat inte existera.

Men jag kan inte. Jag hatar det för mycket. Tycker att det är patetiskt. Jag vet att det får mig att sjunka till samma låga nivå som dem men jag måste få säga det.. FUCK YOU!

IMG_0917
// En filtrerad vetrsion av Mig

4 reaktioner på ”När hat blir hat

    1. Nää så är det nog.. Och med de kommentarer de kläcker ur sig kan jag inte säga att jag tycker de förtjänar bättre heller! Fast kanske är det bara jag som är bitter hehe..

  1. Ja att folk inte vågar stå för det som säger (skriver) och uttrycker. Fega as!

    Jag måste säga att det inte är ofta jag läser flera inlägg på raken inne hos andra bloggare – men du är ju som jag (alltså väldigt rolig) 🙂

    1. Folk är dumma i huvudet. I och med detta, kanske jag också.
      Haha man tackar man tackar.. Det är tur att någon har vett nog att förstå vad riktig humor är! 😉

Kommentarer inaktiverade.