DUNS! Skrik. Panik.

AAAAAH!! VAD SKA JAG GÖRA?!!

Nils, det snillet, har glömt att säga till om att bröstmjölksersättningen är slut och nu står vi här som två idioter i en ljudvåg av barnskrik. Jag vet inte hur vi ska få dem att somna. Vi har vaggat och vaggat men inget tycks hjälpa. Vi har försökt ge dem gröt men de bara spottar ut. Jag har dragit fram mitt trumfkort och sjungit ”Vargen sover” (funkar varje gång.. Utom denna..) med en väldigt ansträngd, ljus, ganska obehaglig, röst.

Nu har vi gett upp. Barnen leker i babygymmet som om det vore mitt på blanka förmiddagen. De Redbull saknar i sina energidrycker hittar man i mina barn.

Minuspoäng 100 till Nils.

Som om det här mindre helvetet inte vore nog har vi varit tvungna att spendera hela dagen på Astrid Lindgrens barnsjukhus. På Nils vakt ramlade Cleo från soffan. I soffbordet. Och ner i golvet. Med huvudet först.

Minuspoäng 1000 till Nils.

Trots det har jag inte hjärta att vara arg på honom. Jag har aldrig sett en så rädd liten människa som då han nervöst bar vårt lilla flickebarn efter olyckan. I slutändan satte nog den här dagen mer spår i honom än henne. Hoppas jag.

När ljudet av dunsen nådde mig inne i badrummet trodde jag att mitt hjärta skulle stanna. Till dess att jag hörde skriket. Det känns som att hon är okej så länge hon skriker. Och så var det också. Sex timmar efter det att vi stigit in genom sjukhusets dörrar försökte en läkare titta på Cleo samtidigt som hon väldigt gärna ville spana in läkarens hårbotten. Allt såg bra ut och nu finns inte ett spår av händelsen. 

Men en sak måste jag bara få säga. Det här hade ALDRIG hänt på min vakt!! Jävla Nils..

Han hade i alla fall vett nog att städa och laga mat när vi kom hem.

Pluspoäng 200 till Nils.

Det kommer ta honom ett tag att komma tillbaka efter den här dagen..

image
Den här lilla bönan har varit med om mycket idag. Hon borde vara trött. Men icke..

 

 

 

2 reaktioner på ”DUNS! Skrik. Panik.

    1. Enastående vet jag inte om jag skulle kalla det, men ett jobb är det! Kul att få lite upplyftande kommentarer. Det värmer!! Tack <3

Kommentarer inaktiverade.