Tjena kexet! Står du här och smular?

Det är inte förens man saknar någon man förstår hur mycket den personen betyder… Igår sov jag och twinsen hemma hos mina föräldrar.

Min lillasyster fyllde 17 och precis som alla andra år räknade hon med en frukost på sängen med alla familjemedlemmar närvarande. Och självklart skulle hon ha det! Mycket riktigt satt jag där i hennes säng, klockan halv 6 på morgonen, och lämnade smulor efter en ostmacka. Jag har alltid älskat de där frukostarna ända tills det att jag ska gå och lägga mig i sängen igen på kvällen. Hur kan något så smått klia så in i helvete mycket?

Jag intalar mig alltid att jag gör ALLT när det kommer till barnen. Jag tar alla nattpass. Det är jag som fyller på flaskan med ersättning och det är jag som rapar dem när de har ont i magen. Eller?

Natten hemma hos mina kära föräldrar bevisade motsatsen. Kidsen var på sitt allra mest motbjudande humör och höll mig vaken i timmar. Inte bara mig föresten. Min mamma kom till min räddning och min syster kommer inte skaffa barn förens hon är 45. Det är så skönt att ha någon att dela de här barnen med. Någon att lägga över iaf ett nattpass på. Som förstår kidsen signaler lika bra som jag gör. Jag beundrar alla ensamstående föräldrar lika mycket som jag kan avundas dem ibland.

När jag köper presenter till andra försöker jag ofta köpa något jag kan få ut egen vinning av. Egocentrerad? Jag? Nejdå. Min syster blev överlycklig över den spa-helg jag köpt till henne och ser framemot att få spendera tid med mig. Och jag… Ja, jag fick helt enkelt offra mig och ställa in mig på att lämna barnen i Nils våld för en natt i december. SÅ SKÖNT!!

Jag vet att jag borde ha ångest för att lämna bort barnen om jag vore en bra mamma. Vem vet, det kanske kommer framöver men just nu ser jag bara fram emot det! Även om jag kan bli galen på Nils ibland så är han en fantastisk pappa och jag tvivlar inte en sekund på att det kommer gå hur bra som helst för dem här hemma.

20160207_153121
Inte den senaste bilden på mig och min syster men är det snart Halloween så är det. Som jag förresten ska spendera i Örebro med världens finaste vän. Yeeeey!

2 reaktioner på ”Tjena kexet! Står du här och smular?

Kommentarer inaktiverade.