Hipsterfest och en riktig kompis

HALLÅ DÄR!

Haha min titel till det här inlägget låter som en Adam&Eva bok. Adam&Eva är bäst!! Så mysigt.

Jag har alltid älskat helger. Som den unika människa jag är. Tidigare har jag avgudat dem eftersom jag fått sova hur länge jag vill och nu behöver jag dem eftersom jag överhuvudtaget får sova. Vi har det som upplägg här hemma att jag tar nätterna på vardagar medan Nils jobbar. Något orättvist kan man tycka eftersom jag också jobbar. Men, på torsdag blir det ändring på det! Nils ska gå ner i timmar och jobba 75% vilket vilket innebär att jag kan knega lite mer. Taggad till tusen!!

Tillbaks till min helg. I fredags var jag med Astrid och njöt av den soliga dagen. Och att båda barnen spenderade större delen av förmiddagen sovandes i vagnen. Astrid är min barndomsvän. Hon är fin. Dessutom älskar hon mina barn. Det är det faktiskt inte alla som gör. Eller, självklart gillar alla mina vänner dem men klart det kan vara jobbigt att behöva umgås med bebisar så fort man vill umgås med mig. Det var ju inte deras val att skaffa barn.

Grejen är bara att de blir svårt att umgås med dem som inte vill hänga med mina kids. Såhär i början är jag ju med dem i stort sett hela tiden. Och vill vara med dem i stort sett hela tiden. De kan vara riktig pain in the as men de är mina barn. På något sätt har jag svårt att acceptera de människor omkring mig som inte riktigt tycker om dem. Fast jag vet att jag borde. Men men, Astrid ÄLSKAR dem. Alltså, går runt och bär på dem för att alla ska se hur söta de är och så vidare. Det gör att jag älskar henne lite mer.

Igår var det skördefest på Rosenhill. Jag tror att det är det enda riktiga hipsterstället i Stockholm. Vart du än går hittar du vegan köttbullar och vi äger en vinylspelare och har blommiga kjolar men här snackar jag människor med hjärtat på rätt ställe. Musik, mat och skönt folk. Egentligen är det inte riktigt min grej. Det där med otvättade skägg, begagnade möbler och människor som delar ut gratis kramar. Orden biodynamisk gård säger allt. Men en gång om året är det verkligen kul. Och maten är galet god. Skulle jag någonsin (mot all förmodan) gifta mig skulle jag garanterat göra det där. Med risk för att låta extremt tråkig är omgivningen otroligt vacker.

Allt som allt var min helg rätt härlig. Hoppas ni haft det lika bra!

De flesta av mina vänner älskar mina barn. Bortskämda blir de. Som de första kidsen i umgängeskretsen.
De flesta av mina vänner älskar mina barn. Bortskämda blir de. Som de första kidsen i umgängeskretsen.
Den tyska solhatten. Ful som satan. Men praktiskt som gatan. Hehe där var jag kul.
Den tyska solhatten. Ful som satan. Men praktiskt som gatan. Hehe där var jag kul.
Att vara tvillingmamma. Välsignelse eller förbannelse?
Eftersom jag är en usel fotograf fick jag inga fina bilder på Rosenhill men här är gårdsherren i egen hög person. Lars.
Eftersom jag är en usel fotograf fick jag inga fina bilder på Rosenhill men här är gårdsherren i egen hög person. Lars.
Pappa och Lars är ungdomsvänner därför har jag fått växa upp med det här stället
Pappa och Lars är ungdomsvänner därför har jag fått växa upp med det här stället.
En gång om året..
Är det skördefest på Rosenhill Trädgård Café och Musteri.
Sådan far sådan dotter
Sådan far sådan dotter
Hentanamo Bay. Älskart.
SAMSUNG CAMERA PICTURES
Olika djurarter finns på gården. Höns, getter, grisar och bortglömda hippies. Ni får gissa själva vilken av dem dessa är.
SAMSUNG CAMERA PICTURES
För att hans penis var med och producerade mina barn <3
SAMSUNG CAMERA PICTURES
Både Ida och Cleo har slutat sova i bilen. Men, så länge de är nöjda är jag det också.
Och med denna bild är det dags för en ny vecka!
Och med denna bild är det dags för en ny vecka!