Long time no see

Hola!

Jag är tillbaka… Frisk, kry och med lite tjockare barn än tidigare. Jag vet att jag gått emot alla bloggars lagar genom att inte uppdatera på länge men men. Jag hoppas att ni står ut med mig i alla fall. Lovar att inte göra om det utan att hojta till innan.

Anledningen till att jag inte har haft så mycket tid till bloggen är enkel. Jag har två barn som ägnar sina dagar åt kissa utanför blöjan så jag måste byta kläder på dem ungefär 10 000 gånger om dagen och förvandla min lägenhet till någon form av illaluktande torkskåp. Nätterna har jag spenderat, dels framför datorn med jobb, och dels tillsammans med två ljuvliga (VAKNA) små änglar. Jag vet. Jag ska inte klaga. Sista gången. Lovar. Men jag har varit galet trött. Och sjuk! Ett tag..

Tack till er fina läsare som har noterat min frånvaro och hört av er. Här gick jag och trodde att jag mest skrev för att ge min mormor en anledning att lära sig använda internet. Det värmer verkligen att veta att jag varit saknad. Puss!

Kul grej ni som skrivit och sagt att ni inte saknat mig också! Boostar mitt ego att veta att jag provocerar tillräckligt för att bli hatad. Är säker på att jag skulle tycka precis lika illa om er om jag en dag skulle lära känna er av någon olycklig anledning.

Nu ligger Ida vaken i sin spjälsäng tillsammmans med sin sovandes syster. De är 6 månader nu. Det är verkligen dags för dem att börja sova i varsin spjälsäng. För ett otränat öga kanske det skulle se ut som om Ida klappar lite lugnande på sin älskade syster. Syskonkärlek. Det skulle kunna varit vackert. Men jag vet bättre. Jag vet att hon inom de närmsta 30 sekunderna kommer ha fått som hon vill. Cleo kommer vara klarvaken och de båda kommer, i kör, kräva att få höra mig sjunga ”Vargen ylar” i falsett för femetioelfte gången idag.

Igen, förlåt till er som letat nya inlägg den senaste månaden utan lycka. Jag lovar lovar lovar att uppdatera minst tre gånger i veckan från och med idag. Imorgon/idag kommer bilder upp på månaden som gått och jag ska försöka berätta en och annan, rolig eller sorglig, beroende på hur man ser det, sekvens ur mitt väldigt vardagliga liv som tvillingmamma!

By the way, min mormor har inte lärt sig internet.

Checklista på twinsen:

Tänder: Två var. Idas syns ordentligt medan Cleo fortfarande mest liknar en gubbe i… Låt oss säga övre medelåldern..

Krypa: Från att vara värdelösa till ganska kassa. Ida trycker sig bakåt med armarna medan Cleo gör någon form av juckande rörelse stödd på armar och knän.

Prata: Tror nog själva att de kan men är fullkomligt katastrofala. När lär sig ett barn med föräldrar som pratar tre språk sitt första ord?

Sitta: Sitter utan stöd i några sekunder men tror att det  kan bero på mage som är i vägen då de försöker luta sig framåt. Precis som det ska vara.

Vikt: 8,5 och 7,6 kilo men känns som 2 ton då de ska bäras upp för tre trappor utan hiss.

Världens bästa tioåring frågade mig nyligen vad som hänt med Idas arm. Varför har hon ingen handled?
Världens bästa tioåring frågade mig nyligen vad som hänt med Idas arm. Varför har hon ingen handled?
Omelett eller plasttallrik. Smaken är som baken..

1 reaktion på ”Long time no see

Kommentarer inaktiverade.