Om mig

Jag heter Linnéa Lundgren och är 23 år gammal. Tillsammans med en underbar liten tysk som jag hittade vid vägkanten under en resa till Australien har jag två barn. Ida och Cleo. De är enäggstvillingar vilket innebär att min fantastiska kropp lyckades göra två barn av bara en spermie. Att vara mamma åt tvillingar är både roligt och fruktansvärt jobbigt. Det gäller att lära sig göra saker med tårna för att kunna hantera två barn på samma gång.

Graviditeten var oväntad och innan den så levde jag ett vanligt liv som 23åring. Jag pluggade till journalist och bodde i en liten lägenhet vid Globen i Stockhom. Lägenheten har jag kvar men studierna har jag tagit ett uppehåll ifrån medan jag är hemma och uppfostrar mina osnutna tvillingdöttrar. Eller, såhär i början är det nog dem som uppfostrar mig.

Eftersom min pojkvän, Nils, bodde i Tyskland när jag träffade honom tog han ett stort kliv då han valde att flytta med mig till Sverige för två år sedan.  Min tyska är ungefär lika bra som min kinesiska och Nils är värdelös på språk därför pratar vi engelska här hemma. Vilket i sin tur resulterar i att våra barn får lära sig tre språk på samma gång. Engelska, tyska och svenska. De stackars barnen kommer förmodligen inte kunna prata förens de är femton.

När jag får vara för mig själv och göra saker som jag tycker om gör jag ingenting. För jag får inte vara för mig själv. Jag har tvillingar istället.

Välkommen till min blogg och hoppas att den kan vara till nytta, nöje eller båda delarna!

SAMSUNG CAMERA PICTUREStvillingmamman-barn2