Kaffe

En ny människa

Jag är som en ny människa. Återupplivad. Efter att Nils kom hem idag gick jag till Espresso House i Globen för att jobba. Det var otroligt. Jag kände mig som ett väldigt sällsynt djur då jag kröp ut ur min håla för att återupptäcka världen. Jag vet att tjejen i kassan på Espresso House tyckte att jag var obehaglig. Hon hade aldrig sett någon som var så ivrig att få betala för sitt bryggkaffe. Skakade på händerna och jag tror något som liknade fradga kunde synas från min mungipa då jag tänkte på att jag skulle få dricka en hel kopp med VARMT kaffe.

Och va kul det är att jobba. Det är den här dagen jag har slitit med så många skitjobb för. Telefonförsäljare, personlig assistent, barnvakt.. Jag beundrar de människor som på riktigt brinner för de yrkena. Så skönt att ha ett jobb där jag faktiskt gör något jag är bra på och tycker är kul!

Fast om, mot all förmodan, min brukare som jag arbetade för då jag var personlig assistent någonsin skulle läsa detta så vill jag säga att jag tycker hon är världens bästa. Härligaste tjejen i världen som jag skulle hänga med utan lön varje dag i veckan.

Det är helt galet vad med energi jag har efter bara fått komma ut i några timmar utan barnen. Eller det är nog inte bara att det är utan barnen. Jag tror känslan av att göra nytta är det som ger mig en boost. Det är skönt att få lite rutin. Göra något jag känner igen. Att ta hand om twinsen är nytt och läskigt men att jobba är något jag gjort sedan flera år tillbaka.

Nu: Redo för en natt tillsammans med mina underbara döttrar!

Kaffe

 

 

 

1 reaktion på ”En ny människa

Kommentarer inaktiverade.